`````Cybercrime en Cyber Security Nederland
PRISCILLA F. HARMANUS OVER ONDERZOEK INFORMATIE VEILIGHEID EN VITALE INFRASTRUCTUUR IN DE DIGITALE OVERHEID

Home » Digitale overheid » Actueel » Onderwerpen » Bijdrage » Contact

2021/01/26 · Bijgewerkt door Priscilla F. Harmanus 🇳🇱

Dit is een nieuwe webpagina

Hier kunt u content plaatsen ✏️WIKI

Alle hyperlinks die naar een andere website leiden, hebben deze mooie groene kleur: voorbeeld link

/related-posts/  ✏️WIKI


https://www.ema.europa.eu/en/news/update-assessment-biontech-pfizer-bnt162b2-vaccine-marketing-authorisation-application


[bob]http://itsbob.com/index.html
  • Bron

    paginatitel » url · 
Dit is een nieuwe webpagina

Bijgewerkt door — Priscilla F. Harmanus


Home » Digitale overheid » Actueel » Onderwerpen » Bijdrage » Contact


 

 Actueel

Op deze pagina staan alle artikelen en nieuwsberichten uit bladen, tijdschriften en internet die direct over Cybersecurity, Cybercrime en Cyberspace gaan met nadere tekst om het te verduidelijken. Maar ook over de laatste ontwikkelingen rond en-om technologie en het Coronavirus. We hebben deze website opgericht om informatie van websites op te halen en te archiveren. Ik zal manieren onderzoeken om historische en 'verloren' informatie van websites te vinden en op te halen, als bewijs dat er iets online bestond, en manieren om mijn eigen kopieën van webpagina's te archiveren en te bewaren voor toekomstig gebruik, omdat we vinden dat de huidige informatie op websites (van de overheid) niet goed genoeg was. Daarop enkele toelichtingen.


By Software Freedom Conservancy - http://sfconservancy.org/about/license/ (direct), CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=25978778

Verantwoordelijk


What links here


Apache vs GPLv3 Free Software - Free as in Freedom

 

Onderzoekers vinden toch een privacyrisico in corona-app

 

Nederland zet 'apploze' oplossing coronameldingen niet in

Coronatesten | Zondag met Lubach (S12)

20 september 2020 vrpo zondag met lubach: Corona is al 7 maanden in het land en nog steeds is het testen niet op orde. Testen is de enige manier om de ziekte in kaart te brengen en dus ook de enige manier om weer een normale maatschappij te krijgen. Waarom lukt het landen om ons heen, zoals Duitsland, wel en ons niet?

 

29 september 2020 19:53 | Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

Onderzoekers vinden toch een privacyrisico in corona-app - 29 september 2020 19:53 - Het laatste nieuws het eerst op NU.nl - Medewerkers van de GGD kunnen controleren of iemand die besmet is met het coronavirus en de app CoronaMelder heeft gedownload, de app gebruikt om zijn nauwe contacten daadwerkelijk te waarschuwen. Op die manier zou de GGD in theorie iemand kunnen overtuigen of kunnen dwingen om zijn verzamelde codes van nauwe contacten te uploaden. Dat druist in tegen de wens van het ministerie van Volksgezondheid dat de CoronaMelder volledig vrijwillig moet zijn. De kwestie werd ontdekt door onderzoekers van Radically Open Security (ROS), die het risico als middelhoog inschatten. Het onderzoek is nu gepubliceerd (pdf), maar was al afgerond voordat de corona-app en de bijbehorende wet begin september in de Tweede Kamer werd behandeld. In de tussentijd suggereerde minister Hugo de Jonge (Volksgezondheid) op 28 augustus in een Kamerbrief dat de app geen risico's bevat die de landelijke uitrol tegen zouden houden. Er zijn

Medewerkers van de GGD kunnen controleren of iemand die besmet is met het coronavirus en de app CoronaMelder heeft gedownload, de app gebruikt om zijn nauwe contacten daadwerkelijk te waarschuwen. Op die manier zou de GGD in theorie iemand kunnen overtuigen of kunnen dwingen om zijn verzamelde codes van nauwe contacten te uploaden. Dat druist in tegen de wens van het ministerie van Volksgezondheid dat de CoronaMelder volledig vrijwillig moet zijn.  


Bron


Nederland zet 'apploze' oplossing coronameldingen niet in

Nederland zal alleen coronawaarschuwingen mogelijk maken via de CoronaMelder-app. Het kabinet maakt geen gebruik van de nieuwe mogelijkheid om mensen te waarschuwen zonder dat ze de speciale app gedownload hebben.


Bron


Ontslagaanvraag minister voor Medische Zorg

Nieuwsbericht | 19-03-2020 | 17:15

De minister voor Medische Zorg, mr. drs. B.J. Bruins, heeft donderdag 19 maart 2020 Koning Willem-Alexander verzocht hem ontslag te verlenen als minister voor Medische Zorg. De Koning heeft dit ontslag, op voordracht van de minister-president, op de meest eervolle wijze verleend, onder dankbetuiging voor de vele en gewichtige diensten door de minister aan hem en het Koninkrijk bewezen. Dit heeft het Kabinet van de Koning medegedeeld.

Zolang niet in de benoeming van een nieuwe minister voor Medische Zorg is voorzien, zal de minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport, H.M. de Jonge, de taken van de minister overnemen.


Verantwoordelijk

Ministerie van Algemene Zaken

Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en SportWhat links hereHome » Digitale overheid » Actueel » Onderwerpen » Bijdrage » Contact
 
Map
Info